top of page
IMG_1617_edited.jpg

Fenntarthatóság a filmiparban

Ezt tesszük a fenntarthatóságért

Alapszerkezeti elemeinket bontás után átválogatjuk, szögtelenítjük, és a lehető legtöbbször újra felhasználjuk. Törekszünk a gondos alapanyag kiválasztásra és felhasználásra, a leeső hulladék mennyiségének csökkentésére. Beszállító partnereink FSC tanúsítvánnyal rendelkező faanyagokkal is dolgoznak, így megrendelőnk  igényeihez tudjuk igazítani az alapanyagok származását. 

 

Legalább 80%-ban vizes bázisú festékeket használunk az oldószeresek helyett. A helyszíni munka közben keletkező szennyezet mosóvizet igény esetén IBC tartályban gyűjtjük és elszállítjuk. A bontott fémhulladékot újrafelhasználásra szakosodott cégekhez juttatjuk el.

IMG_0535_edited.jpg

Társadalmi felelősségvállalás

Helping Hands

Sokszínű csapatunk számára alapvető a nyitott, elfogadó, nemzetközi munkakörnyezet. Ennek megfelelően műhelyeinkben rendszeresen dolgoznak megváltozott munkaképességű szakemberek.

 

Cégünk támogatja a társadalmilag hasznos kezdeményezéseket. Varrodánk leeső anyagait gyermekek kézműves foglalkozásának ajánlottuk fel. Megmaradt festékeink egy részét iskola felújításánál hasznosítottuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha jótékonysági projektedben együttműködnél velünk!

bottom of page